004369911060985

„A lényegtelennek hitt részletek a legfontosabbak. Esős úton végigosonó kóbor macskák. Szembejövő idegenek elkapott pillantása. (Ki nem tett pont a mondat végén.)”

havassy réka zárójelek

Nishihara Yoru egy húszas éveiben járó japán lány, aki Spanyolországban tölti művészeti ösztöndíját. Különleges tehetsége van, amellyel képes megragadni a lefestett személyek lényét.

Egy titkot hordoz magával, egy sötét titkot, amelynek szálai lassan bontakoznak ki előttünk. Semmi sem az, aminek elsőre látszik.

A regényt végig kíséri visszaemlékezései, a múlt és jelen mozzanatai. Egyik pillanatban öccsének ír leveleket Japánba, a másik pillanatban éjszaka az utcákat és bárokat járja: követ valakit. Látszólag egy átlagos diáklány, mégis körül lengi egész lényét egy titokzatosság. De nem csak titokzatosság, hanem egy megmagyarázhatatlan sötétség is, amely végig ott motoszkál a sorok között.

Ha szeretnél egy izgalmas, mégis mélyen elgondolkodtató regényt olvasni, aminek a vége biztosan nem az lesz, amire számítasz (biztosra veszem, hogy mindenki számára tartogat egy „ohh” élményt), ezt a regényt semmiképp se hagyd ki!   

Hol vásárolhatod meg? Egy példa, de az összes nagyobb könyves boltban elérhető: https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/felnottirodalom/regenyek/zarojelek#

Kertész Alexandra