004369911060985

A Japan Railway, vagy ismertebb nevén JR West, 2018 júniusában debütált a Hello Kitty shinkansen vonattal a Sanyo vonalon. Ennek az izgalmas vonatnak a fő témája Hello Kitty ikonikus vörös szalagja, amely a shinkansen szolgáltatások és az ország nyugati része közötti kapcsolatok erősítését hivatott képviselni.

A Hello Kitty shinkansen útja

A nagy sikerű Evangelion vonatot követően, amely 2015 végétől 2022 májusáig közlekedett, a Hello Kitty témájú shinkansen méltó utódnak bizonyult. Az imádnivaló vonat Oszakát és Fukuokát köti össze.

A vonat minden egyes állomáson megáll a Shin-Osaka és a Hakata állomás között a nyugat-japán Fukuoka prefektúrában, beleértve Kobe, Okayama és Hirosima megállókat is.

Mitől különleges?

Az első két kocsi a Hello Kitty stílusban készült, a híres Sanrio karakter és barátai motívumokkal, sőt még egy fotófülkével is! Az első kocsiban, mely a Hello! Plaza nevet viseli, nincs utasülés. Ehelyett helyi specialitásokat, finomságokat és ajándéktárgyakat mutatnak be a különböző régiókból.

A második kocsi elnevezése Kawaii, amely már utasülésekkel is rendelkezik, tetőtől talpig a népszerű Sanrio macskafigurával és barátaival várja az utasokat, sőt egy Hello Kitty bábut is találunk itt.

Forrás: https://www.jrailpass.com/blog/hello-kitty-shinkansen

Kiemelt kép: Pinterest

error: Content is protected !!